Съпруг монтира скрита камера в банята и научи неочаквана истина за жена си,

...
Съпруг монтира скрита камера в банята и научи неочаквана истина за жена си,
Коментари Харесай

Съпруг сложи скрита камера в банята и узна неочаквани неща за жена си

Съпруг инсталира скрита камера в банята и научи неочаквана истина за жена си, пише Mirror. Шокираният мъж се обръща за помощ към треньорката по връзки Колин Нолан.

„ Женен съм от близо 30 години и с жена ми имаме двама прелестни и доста сполучливи синове, единият от които ни подари с единствената ни внучка. Животът ми би трябвало да е прекрасен, нали? Но не по този начин!

Заклещен съм в брак без обич и секс. Моята съквартирантка, както назовавам жена си, трябваше да си направи гинекологична интервенция и в резюме – не сме правили секс от 15 години.

Въпреки това разбрах, че тя се задоволява! Вече е прекомерно ясно – в никакъв случай, съвсем в никакъв случай, не съм я задоволявал, тъй че тя свърши работата.

Не обичам порно и не съм от вида мъже, които биха изневерили. Предполагам, че се чудите от кое място знам, че тя се задоволява?

Осъзнах, че желая да я видя гола И по тази причина сложих камера под душа. Знам, че е извънредно, само че да й изневеря също би било извънредно. Оказа се, че тя мастурбира всяка заран преди работа, до момента в който аз се разхождам полово незадоволен “, оплаква се мъжът, търсейки съвет.

Специалистката по връзки не крие, че е потресена от решението му да шпионира жена си и остро го подлага на критика. Осъжда и нежеланието му да разиска казуса с половинката си.

„ Трябва да си признаете, че и двамата сте нещастни и да решите какво да вършиме. Може би, откакто децата са пораснали, е време да сложите точка. Може би би трябвало да се опитате да поправите всичко, само че това ще отнеме старания. Трябва да се върнете първоначално и да разберете по какъв начин още веднъж може да се възбудите един различен “, предлага тя.

Треньорката отбелязва, че либидото на брачната половинка му очевидно не е наранено след интервенцията, само че тя или не желае секс с него, или е уверена, че той не я желае.

„ И двамата се интересувате от секс, само че сред вас подобен няма. И двамата разбирате, че може да се чувствате необикновено самотни, даже когато сте част от двойка “, показва в умозаключение тя. /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР